Wil jij eens ervaren hoe het is om met echte SCUBA persluchtapparatuur te duiken? Bij ons kan dat!

Maatwerk

We informeren je tijdens een persoonlijke kennismaking in ons gezellig clubhuis aan de Maarsseveense plas over onze maatwerkbenadering bij het opleiden. In het clubhuis, onder het genot van een kop koffie of kop thee met lekkers, zie je meteen hoe het er bij ons aan toe gaat en proef je de sfeer.

Tijdens deze kennismaking kunnen we meteen, samen met jou, jouw proefduik inplannen. Voor de gratis proefduik gaan we naar zwembad den Hommel in Utrecht. Je geniet onder water en je beleeft hoe het is om gewichtloos te zijn. Dat doe je onder de deskundige begeleiding van een bevoegd NOB bondsinstructeur.

Mocht je naar aanleiding van deze proefduik besluiten om aan de opleiding tot 1-ster duiker (Open Water Diver in het Engels) deel te nemen, dan stellen we snel een opleidingsteam samen en gaan we samen aan de slag. Niemand is hetzelfde. Daar houden we rekening mee. Net als met agenda’s, jouw beschikbaarheid, het seizoen enzovoort.

Kwaliteit

Duikteam Gejo uit Utrecht is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Ook goed om te weten: de 1-ster duikopleiding is internationaal erkend en ISO genormeerd. Wel zo fijn als je ook in het buitenland wilt gaan duiken.

Word duiker

Geïnteresseerd? Bel of mail ons!
– Peter Fokkinga, telefoonnummer 06 17 – 51 25 48 (na 19:00u)
– Opleidingen@duikteamgejo.nl

Gezelligheid

Duikteam Gejo is een gezellige vereniging waar met grote regelmaat leuke (duikgerelateerde) activiteiten worden georganiseerd. Ook als je al een duikbrevet hebt, ben je bij duikteam Gejo aan het juiste adres. Voor vervolgopleidingen, specialisaties, een duikbuddy of gewoon, omdat je op zoek bent naar gezelligheid.

We zien je snel!