Ben je op zoek naar meer informatie? Dan kun je contact op nemen met onze secretaris Natasja Steen (06-24630174), via info@duikteamgejo.nl of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We duiken het hele jaar door op zaterdagmorgen, van 09.00 tot 13.00 uur, in de Maarsseveense Plassen (ingang strandbad, rechts naast sauna SpaSereen). Ons bezoekadres Westbroekse Binnenweg 2 in Tienhoven. Langskomen kan altijd!

  Contact met duikteam Gejo

  2022-05-05T10:28:54+02:005 Reacties

  Deel dit verhaal, kies je platform!

  5 reacties

  1. Mick Otten 07/05/2014 om 10:21

   Ik maakte altijd met veel plezier gebruik van jullie getijdetabel. Hij zal er vast nog wel ergens zijn, maar ik kan hem niet vinden. Voorheen: https://www.duikteamgejo.nl/vereniging/Duikstekken/Getijden.htm#Correctietabel_voor_duikstekken_in_Zeeland._

   Ik hoor graag van jullie!

   • Redactie Duikteam Gejo 07/05/2014 om 20:50

    Hoi Mick, wordt aan gewerkt, ik hoop volgende week. Dit weekend maar even een duikje in de Grevelingen maken 😉 Zicht was vandaag ook uitermate waardeloos in de Oosterschelde

   • Redactie Duikteam Gejo 09/05/2014 om 12:12

    He Mick, ik heb de getijdentabel toogevoegd (is een tijdelijke oplossing maar werkt verder zoals voorheen

  2. Wouter de Steenhuijsen Piters 07/05/2014 om 15:13

   Beste Bas,

   ik ben geinteresseerd in het volgen van een beginnersduikcursus bij jullie (via Olympos aangezien ik medewerker aan de UU ben), maar vroeg me een aantal zaken af.
   1. Wat voor curcus bieden jullie precies aan? Gaat het om een PADI?
   2. Ik zou mijn brevet voor begin september graag halen, aangezien ik daarna naar Indonesie ga (en daar hoop te gaan duiken). Is dit nog mogelijk voor die tijd bij jullie?
   3. Wat is bij jullie de regeling als het duiken om welke reden dan ook niet lukt en ik mij wel voor een volledige cursus bij jullie heb ingeschreven?

   Bij voorbaat veel dank voor je reactie.

   Met vriendelijke groet,

   Wouter de Steenhuijsen Piters

   • Redactie Duikteam Gejo 07/05/2014 om 21:02

    Hoi Wouter, antwoord op je vragen:
    1. de cursus die we geven is CMAS, volledig gelijkwaardig aan PADI maar met meer aandacht voor veiligheid en ook met meer praktijklessen omdat we vinden dat mensen goed en veilig moeten kunnen duiken (minimaal 5 lessen zwembad en 5 buitenwaterlessen)
    2. We zijn momenteel bezig met een beginnersopleiding maar die zijn al bijna klaar dus daar kun je niet meer aan meedoen. We starten pas in september weer met de beginnerscursus. Als je echt voor september wil leren duiken, kunnen we je niet helpen
    3. Dat hangt een beetje af van het moment dat je besluit dat het niet meer verder kan. Als we al boeken besteld hebben zul je die kosten natuurlijk moeten betalen maar alle niet gemaakte kosten krijg je natuurlijk terug. Om dit soort problemen te voorkomen beginnen we de opleiding met een introductieduik. Je krijgt daar kans om te zien of duiken wat voor je is. Natuurlijk geen garantie dat het goed blijft gaan maar wel een aardige opstap

    Groeten

    Willem