Neem contact met ons op

/Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar meer informatie? Dan kun je contact op nemen met onze secretaris Ton van Eck (06-51233151, na 18.00uur), via ton.van.eck@kpnmail.nl of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We duiken het hele jaar door op zaterdagmorgen, van 09.00 tot 13.00 uur, in de Maarsseveense Plassen (ingang strandbad, rechts naast sauna SpaSereen).

Adres Westbroekse Binnenweg 2 in Maarsseveen.

Contact duikteam Gejo

 

Spam preventie

 

2017-07-06T21:10:07+00:005 Comments

5 Comments

 1. Mick Otten 07/05/2014 at 10:21 - Reply

  Ik maakte altijd met veel plezier gebruik van jullie getijdetabel. Hij zal er vast nog wel ergens zijn, maar ik kan hem niet vinden. Voorheen: http://test.duikteamgejo.nl/vereniging/Duikstekken/Getijden.htm#Correctietabel_voor_duikstekken_in_Zeeland._

  Ik hoor graag van jullie!

  • Redactie Duikteam Gejo 07/05/2014 at 20:50 - Reply

   Hoi Mick, wordt aan gewerkt, ik hoop volgende week. Dit weekend maar even een duikje in de Grevelingen maken 😉 Zicht was vandaag ook uitermate waardeloos in de Oosterschelde

  • Redactie Duikteam Gejo 09/05/2014 at 12:12 - Reply

   He Mick, ik heb de getijdentabel toogevoegd (is een tijdelijke oplossing maar werkt verder zoals voorheen

 2. Wouter de Steenhuijsen Piters 07/05/2014 at 15:13 - Reply

  Beste Bas,

  ik ben geinteresseerd in het volgen van een beginnersduikcursus bij jullie (via Olympos aangezien ik medewerker aan de UU ben), maar vroeg me een aantal zaken af.
  1. Wat voor curcus bieden jullie precies aan? Gaat het om een PADI?
  2. Ik zou mijn brevet voor begin september graag halen, aangezien ik daarna naar Indonesie ga (en daar hoop te gaan duiken). Is dit nog mogelijk voor die tijd bij jullie?
  3. Wat is bij jullie de regeling als het duiken om welke reden dan ook niet lukt en ik mij wel voor een volledige cursus bij jullie heb ingeschreven?

  Bij voorbaat veel dank voor je reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Wouter de Steenhuijsen Piters

  • Redactie Duikteam Gejo 07/05/2014 at 21:02 - Reply

   Hoi Wouter, antwoord op je vragen:
   1. de cursus die we geven is CMAS, volledig gelijkwaardig aan PADI maar met meer aandacht voor veiligheid en ook met meer praktijklessen omdat we vinden dat mensen goed en veilig moeten kunnen duiken (minimaal 5 lessen zwembad en 5 buitenwaterlessen)
   2. We zijn momenteel bezig met een beginnersopleiding maar die zijn al bijna klaar dus daar kun je niet meer aan meedoen. We starten pas in september weer met de beginnerscursus. Als je echt voor september wil leren duiken, kunnen we je niet helpen
   3. Dat hangt een beetje af van het moment dat je besluit dat het niet meer verder kan. Als we al boeken besteld hebben zul je die kosten natuurlijk moeten betalen maar alle niet gemaakte kosten krijg je natuurlijk terug. Om dit soort problemen te voorkomen beginnen we de opleiding met een introductieduik. Je krijgt daar kans om te zien of duiken wat voor je is. Natuurlijk geen garantie dat het goed blijft gaan maar wel een aardige opstap

   Groeten

   Willem

Leave A Comment

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.