Even voorstellen

/Even voorstellen

Even voorstellen

Duikteam Gejo bestaat sinds 1 september 2003. Toch hebben we al een lange geschiedenis. Gejo is begonnen als duikschool op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Gemma en Joop hebben vele jaren, met veel plezier en energie, duikers opgeleid. Het duikvirus zat echter zo in hun bloed dat ze besloten te vertrekken naar Bonaire, het mekka van het duiken, om daar een nieuw (duik) leven te beginnen.

Wat kan Gejo voor jou betekenen?

Allereerst beloven we je veel (duik) plezier en gezelligheid! Duiken is machtig mooi; je zweeft door het water, als een vogel door de lucht, je bevindt je in een wereld die in niets lijkt op wat je boven water kent. Gejo is opgericht om dat plezier, die verwondering, invulling te geven. We organiseren NOB-opleidingen die wereldwijd worden erkend en zorgen ervoor dat je veilig onder water kunt verdwijnen en dat je weer veilig bovenkomt.

2017-03-28T12:45:36+00:000 Comments

Leave A Comment

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.