Activiteiten

//Activiteiten

Activiteiten

Gejo is een actieve vereniging die met grote regelmaat opleidingen en evenementen organiseert.

Opleidingen

Natuurlijk leren we je duiken of, als je dat al kunt, leren we je nog beter duiken . We verzorgen onder andere de internationaal erkende 1-ster duiker opleiding (Open Water Diver) maar daarna kun je bij ons ook terecht voor de 2-ster (Advanced Open water) en de 3-ster duikopleiding (Dive Master). Allemaal wereldwijd erkend.

Specialisaties

Je hebt al een duikbrevet (van een andere organisatie)? Geweldig, voor aanvullende opleidingen stroom je gewoon in op jouw niveau. Behalve de opleiding t/m 3-ster duiker kun je bij ons tal van duikspecialisaties volgen; digitale onderwaterfotografie, decompressieduiken, wrakduiken, nitrox duiken, rescue diver, ijsduiken, volgelaatsmaskerduiken om er maar een paar te noemen. Kortom, ons opleidingsaanbod wordt gekenmerkt door kwaliteit en veelzijdigheid.

Zwembad

Een groot deel van het jaar beschikken we over zwembad Den Hommel. Van half 9 tot half 10 kun je daar terecht om aan je conditie te werken door wat baantjes te trekken. Ook worden daar regelmatig gezamenlijke trainingen gedaan. Je kunt ook je duikvaardigheden oefenen door je duikspullen mee te nemen en te gaan oefenen. Mocht je er behoefte aan hebben dan is het zelfs mogelijk om dat onder leiding van een instructeur te doen.

Evenementen

Naast al die serieuze zaken is er ook veel aandacht voor gezelligheid. Met grote regelmaat organiseren we Zeelanddagen, Onderwatercompetitie, BBQ, buitenlandse vakanties, een jaarlijks Zeelandweekend en uitstapjes naar allerlei interessante bestemmingen zoals het Oceanium, de recompressietank of indoor duiktanks.

Op zaterdagmorgen (zomers van 9 tot 13, ‘s winters van 10 tot 13) beschikken we over een eigen duikstek in Maarsseveen. We hebben daar een kantine en kleedkamers met douches zodat je heel relaxt een duikje kunt maken in een leuke plas. In de zomermaanden hebben we ook nog een fenomeen dat we de bondige naam: doordeweekseduik hebben gegeven. Eén avond per week verzamelen we ergens in de buurt voor een duik. Altijd leuk om weer eens een andere plek te verkennen en gezellig is het altijd!

2017-03-31T08:40:45+00:000 Comments

Leave A Comment

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.